Arhiva kategorije: Novosti

Priča o Regal Pelargonijama

STVARANJE ATMOSFERE S VELIKIM BILJKAMA

 Stvaranje atmosfere s velikim biljkama!

Sada je svečana sezona gotova, siječanj se može osjećati malo prazan. No, to ne mora! Postoji mnogo mogućnosti za stvaranje atmosfere, naročito u kući. Atraktivne, elegantne biljke ili neki manje biljke možete ponuditi kupcima širok izbor!

Zdrav početak svježim zrakom 

Dobra stvar je da biljke nisu samo atmosferske i lijepe. Mnoge biljke imaju dodatne prednosti, kao što pročišćava zrak ili se jednostavno brinuti se za njih … Pet najvećih biljaka u nastavku mogu biti dobra zamjena za Božićno drvce, ili veliki dodatak uz bilo koji interijer u vlastitom pravu. Pomozite kupcu napraviti svoj izbor nudeći kvalitetne alternative i informacije!

1. Ficus Benjamin

Nije iznenađenje da je ovaj  cvijet Vijeće Hollandije  napravio od nje zvijezdu u mjesecu za siječanj. Biljkino šareno lišće i svestranost čine ju jednom od najpopularnijih biljaka!

2. Ekskluzivne palme
U prohladno zimskim mjesecima odmah ćete se osjećati bolje uz definiranje simbol (pod) tropa u vašem domu. Ako niste stavili lampice još daleko, omotajte ih oko lončiča i uživajte u njima dulje!

3. Mir i zrak
Spathiphyllum, također poznat kao miroljubljivi  ljiljan, je najpoznatiji pročišćivač zraka. Ona dolazi u raznim veličinama lončiča i sorte.

4. Sobne biljke
Brojne šarene sobne biljke poput Celosia, Ciklama, Primula, Osteospermum ili Kaktusa i Sukulenti može brzo transformirati životni prostor u svježu, zelenu,” nepristupačnom” okruženju.

 

5. Bromeliade
Karakterna, vesela kućna biljka, bujnog oblika može brzo stvoriti različite raspoloženje u dnevnom boravku. Romantična roza ili višebojna, može ponuditi kompletnu paletu boja, tako da potrošač može učiniti pravi izbor.